09-03-2021

Këta pritet të jenë kandidatët për deputetë të LDK-së nga Prizreni

Publikohet lista e të propozuarve prej Degëve të komunave për deputetë nga Lidhja Demokratike e Kosovës.

Burime të portalit “Gazeta e Prizrenit” njoftojnë se sa i përket Prizrenit janë propozuar kandidatët: Anton Quni, Driton Selmanaj, Hatim Baxhaku, Xhavit Ukaj, Mybera Mustafa, Afërdita Morina-Bifar, Selajdin Fanaj.

Ndërkaq, në emrat jashtë kuotës ndodhet edhe emri i ish-kryerprokurorit Sylë Hoxha dhe Valdet Hoxha.

 

Asnjë koment

Comments are closed.