03-10-2022

Këto janë çmimet e reja për karburante

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës ka publikuar çmimet e derivateve.

Sipas vendimit të MINT, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 74 centë, për benzinë 1 euro e 67 centë, derisa për gasin 78 centë.

Këto çmime janë për litër.

Çmimet vlejnë për 24 orët e ardhshme, duke filluar nga ora 10:00.

Asnjë koment

Comments are closed.