28-09-2022

Këto janë çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme në Kosovë.

Sipas njoftimit të MINT, çmimi ka ndryshuar shumë pak nga 24 orët e kaluara.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.78  €  për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.74  € për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78  €  për litër.

Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 06/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.

Asnjë koment

Comments are closed.