14-07-2024

Këto janë çmimet tavan të karaburanteve të naftës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar mbi çmimoren e re të çmimeve tavan të produkteve të naftës.

Sipas MINT, çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel është 1.72 euro për litër, çmimi maksimal i lejuar për produktin Benzinë është 1.47 euro për litër, dhe çmimi maksimal i lejuar për produktin Gas është 0.71 euro për litër.

Kjo çmimore ka hyrë në fuqi sot në ora 10:00 dhe do të jetë valide për sot dhe nesër.

Lexo edhe:

Prizren: Ky është i riu që i dha fund jetës (foto)

Asnjë koment

Comments are closed.