21-10-2020

Këto janë vendbanimet e rajonit të Prizrenit prej nga janë të infektuarit e rinj me Coronavirus

Krahasuar me ditët dhe javët paraprake,  sot janë raportuar shifra më të ulta,  apo pothuajse  më të ultat prej një kohe të të prekurve me Covid-19 në Kosovë, ku nga 664mostra,  43  presona kanë rezultuar pozitiv.

Përkundër që shifrat e sotme janë më të ulëta, në Prizren dolën 2 të infektuar, që të dy nga qyteti, transmeton Gazeta e Prizrenit.

Lexo edhe:

Ndër dështimet e shumta, Komuna e Prizrenit edhe me mungesë transparence (Dokument)

Po ashtu edhe nga lokalitetet e rajonit tonë, si Malisheva, e Suahreka ka raste, të cilat i keni në tabelën e paraqitur. /GazetaePrizrenit. net

Asnjë koment

Comments are closed.