22-10-2021

Këto vende do të mbesin sot pa rrymë, në rajonin e Prizrenit

KEDS ka njoftuar se sot do të zhvillohen punime në disa vende.

Andaj edhe do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimi i KEDS-it:

Prizren

1.

TS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu; fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobradi (Kodi: 30036008) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Prizren

1.

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishe (kodi: 30035006) prej orës 14:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik/

 

Asnjë koment

Comments are closed.