22-10-2021

Lulzim Kabashi: Qendra Historike e Prizrenit është trajtuar si mos më keq, ky është projekti im për këtë zonë (Video)

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, për kryetar të Prizrenit, Lulzim Kabashi, ka prezantuar projektin për rivitalizimin e Qendrës Historike të Prizrenit.

Kabashi ka hedhur kritika për trajtimin e kësaj Qendre, duke thënë se vazhdimisht i janë humbur pjesët kësaj zone historike nga ndërtimet profesionale dhe në kundërshtim me ligjin për qendrën historike te Prizrenit.

Kabashi ka prezantuar projektin e tij se si do të trajtohet Qendra Kulturore e Prizrenit, në rast se ai do të bëhet kryetar i kësaj komune.

“Qendra Historike e Prizrenit si perla kryesore e trashëgimisë sonë kulturore, historike dhe arkitekturale deri më tani është trajtuar si mos më keq, duke humbur vazhdimisht pjesë të saj, nga ndërtimet jo profesionale dhe në kundërshtim me ligjin për qendrën historike te Prizrenit. #Aleancëmeqytetarin. #LulzimKabashi. #121”, ka shkruar Kabashi.

>

Asnjë koment

Comments are closed.