28-11-2021

Këtu mund ta gjeni qendrën se ku do të votoni më 17 tetor

Këtë të diel, në vendin tonë mbahen zgjedhjet lokale.

Të gjithë qytetarët me të drejt vote, kanë mundësinë të zgjedhin kryetarët e komunave të tyre për katër vitet e ardhshme, shkruan IndeksOnline.

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve (KQZ)  ofron mundësinë të shikoni se në cilin vend votim mund të hidhni votën tuaj.

Mjafton ta shkruani numrin personal të letërnjoftimit dhe vendi se ku do të votoni do t’iu shfaqet automatikisht.

Për të shikuar vend-votimin tuaj, kliko KËTU.

Mund të jetë një imazh i 1 person

Asnjë koment

Comments are closed.