15-01-2021

Kjo është marrëveshja e plotë mes Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit

Gazeta Blic, sjell ekskluzivisht dokumentin e marrëveshjes.

Sipas marrëveshjes, Albin Kurti, do të jetë kandidat për kryeministër, teksa Vjosa Osmani, për presidente të ardhshme të vendit.

Në këtë marrëveshje, zotohen për vazhdimin e vetingut në sistemin gjyqësor në vend.

Gjithashtu, në marrëveshjen mes Kurtit dhe Osmanit, janë vendosur edhe marrëdhëniet ndërkombëtare që Kosova duhet t’i ketë me vende të caktuara.

Asnjë koment

Comments are closed.