08-06-2023

Kjo është pasuria që ka deklaruar kryetari prizrenas, Shaqir Totaj

Zyrtarët lokal të Prizrenit kanë deklaruar pasurinë.

Kryetari i komunës së Prizrenit Shaqir Totaj ka vetë deklaruar pasuri të palujtshme në vlere prej hiç më pakë se 1.2 milionë euro, raporton Front Online.

Në formularët e deklarimit të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit Totaj ka vetë deklaruar se në ka në pronësi një objekt banimi dhe afarist prej 600 metër katror. Totaj ka deklaruar se ka në pronësi dy automjete në vlere prej 27 mijë euro. Të hyrat e tij vjetore janë prej 53 mijë euro.

Asnjë koment

Comments are closed.