02-07-2022

Kolonë në pikëkalimin e Morinit

Në kufirin me Shqipërinë, në pikëkalimin kufitar të Morinit,  të dielën deri në mesditë ka pasur kolona dhe pritje, për ata që kanë dashur të kalojnë fundjavën në Shqipëri. Herë-herë kolonat kanë qenë deri në 1 km, prandaj është dashur lëvizje para, në distancë të shkurtër, raporton “Gazeta e Prizrenit”.

Tashmë, si zakonisht, një pjesë e qytetarëve të Prizrenit, sikur edhe të vendit, praktikojnë që fundjavën, por edhe festën e 1 Majit ta kalojnë në Shqipëri.

Asnjë koment

Comments are closed.