02-12-2020

Komuna e Prizrenit e 10-ta, pas Rahovecit e Suharekës për shërbimet administrative

Komuna e Prizrenit është ranguar në vendin 10, në nivel vendi sa i përket performancës për shërbimet administrative, raporton “Gazeta e Prizrenit”.

Rangimi i komunave është bërë nga Ministria e Pushtetit Lokal për shërbimet publike administrative, efikasitetin e shqyrtimit të kërkesave të qytetarëve si dhe shqyrtimin e kërkesave të personave fizik dhe juridik.

Vlen të përmendet se para komunës së Prizrenit kanë dalë disa komuna të vogla, si Rahoveci që është radhitur i pari, pastaj Suhareka, Vitia, Istogu, Lipjani etj.

LEXO edhe : 

Komuna e Prizrenit del keq sa i përket Perfomancës (Dokument)

Në këtë fushë Prizreni është ranguar në vendin e 10 me 85.26 përqind, siç shihet edhe në tabelë, përcjell “GazetaePrizrenit. net”.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

 

Asnjë koment

Comments are closed.