22-07-2024

Konjufca befason me fjalët për ish – presidentin Thaçi

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca ai ka folur për ish- presidentin të ndjerë Ibrahim Rugova, ku është shprehur se ndjen fatëkeqësi që nuk e ka pritur Pavarsinë e Kosovës, por Konjufca poashtu është shprehur  si deri tek Pavarësia, Rugova e solli mjaftë mirë.

Tutje ai në emsionin “Poltiko” Kanal 10, ka folur edhe për ish- presidentin Hashim Thaçi për momentin e shpalljes së Pavarsisë së Kosovës, ku ai ka befasur me fjalët të cilat ka thënë ndaj Thaçit.

“Unë konsideroj që populli i Kosovës i ka kalur me shumë menqur kontradiktat  e tij të brendshme, njëra prej kontraditave më të mëdha që e kemi parë si popull ka pas filluar në vitet 1996/97 pra pa knaqësia me LDK-në, zhvillimi i koncepteve alternative  se si duhet të shkojm përpara dhe u pa që lëvizaj paqësore është e pa mundshme të vazhdoj në këtë mënyrë, kishte edhe konponete që mendonin që ajo është rruga e vetëm  dhe kishte një tjetër orientim i cili pa mobilizim masiv nuk mund te çlirohet Kosova dhe as të tjerët të na ndidhmoj dhe këtu ishte një përplasje dhe mirëpo une mendoj që të dy kto taboret kanë gjetur me shumë mençurina mënyrën qe mund të ishte fatale për popullin tonë”, ka thënë ai.

 

Asnjë koment

Comments are closed.