24-05-2024

Konkurs për gazetarë, dizajn e kameraman

Portali informativ “Gazeta e Prizrenit” kërkon praktikantë për gazetarë, dizajn dhe kameraman.

Të interesuarit mund të paraqiten dhe ta lënë kontaktin në e-adresën: gazetaprizrenit@gmail.com ose në “facebook” Gazeta e Prizrenit.

Bashkë me numrin e kontaktit duhet ta keni edhe një CV- të shkurtër.

Asnjë koment

Comments are closed.