19-09-2021

Koronavirusi: Këto janë vendbanimet e rajonit të Prizrenit të rasteve të reja

Ndonëse numri i mostrave ka qenë më i ultë, krahasuar me ditën paraprake, sot është raportuar për rritje të numrit të të prekurve nga Covid-19.

Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar gjithsej 685 mostra apo 17 më pak, sot rezultuan 98  raste pozitive apo 30 më shumë se dje, shkruan Gazeta e Prizrenit.

Krahasuar me dje kur ishte vetëm një rast në Prizren, sot kemi 4 të infektuar të rinj. Tre prej tyre janë nga qyteti, ndërsa 1 nga Zhuri.

Lexo edhe:

Prizreni ndër komunat e fundit në vend për performancën për taksat dhe tarifat (dok)

Sa i përket komunave përreth edhe sot ka të infektuar të rinj. Për më shumë gjendja në tabelë:

Asnjë koment

Comments are closed.