24-05-2022

Kosovarit i transplantohet veshka me sukses

Berat Sefedini nga Mitrovica ka kryer me sukses operimin në Turqi.

Lindrit Misini me “Djemtë e Mitrovicës” dhe Halil Kastrati, kishin mblodhur 15200 euro për 30 minuta për ta ndihmuar të riun nga Mitrovica i cili vuante nga një sëmundje e veshkës.

Për 24 orë atij i ishte mbledhur shuma prej 23 mijë euro falë organizimit nga “Djemtë e Mitrovicës” të udhëhequr nga Lindrit Misini.

Ndërsa, 2000 euro për këtë rast i kishte dhënë Halil Kastrati.

Baba i Beratit ka dhuruar veshkën e tij për të birin, dhe fatmirësisht transplantimi u krye me sukses.

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.