16-09-2021

KQZ publikohen emrat e kandidatëve për kryetarë të komunave dhe për kuvende komunale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas certifikimit të grupit të fundit të kandidatëve, në përputhje me paragrafin 29.7 të Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme, ka publikuar listën e kandidatëve që garojnë për kryetar komune dhe anëtar të kuvendeve komunale nga subjektet politike të certifikuara për Zgjedhjet Lokale 2021.

Listën e kandidatëve për kryetar komune mund ta shihniKËTU.

Lexo edhe:

Auditori gjen mangësi në rekrutimin e stafit nga Drejtoria e Arsimit në Prizren

Ndërsa listën e kandidatëve për anëtar të kuvendeve komunale mund ta shkarkoniKËTU.

KQZ-ja njofton se lista mund të përmbaj lëshime teknike të cilat do të plotësohen.

“Lista mund të përmbaj lëshime teknike të cilat do të plotësohen. Pra, këto lista të kandidatëve nuk janë finale dhe mund të pësojnë ndryshime në radhitje apo saktësim të të dhënave” thuhet në njoftimin e KQZ-së.

Asnjë koment

Comments are closed.