09-07-2020

Kryeministri Rama: Paralajmëron masa lehtësuese, ja kur hapen restorantet

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një statusi ka publikuar masat lehtësuese që do të ndodhin më 4 maji, 11 maji dhe 18 maji.

Më 18 pritet që të hapen restorantet.

Asnjë koment

Comments are closed.