07-07-2020

Malishevë: Nga 76 të infektuar, 58 janë shëruar!

Numri i të shëruarve në Komunën e Malishevës, arrin në 58 persona, ndërsa në kurim e sipër janë edhe 17 persona.

Në komunikimin zyrtar me IKSHP, gjithashtu konfirmohet se sot janë bërë testet edhe për tetë persona të tjerë nga Komuna e Malishevës, të cilët kanë qëndruar në karantinë në konvikte, dhe të gjithë kanë rezultuar negativ.

Gjendja aktuale me COVID-19 në Malishevë, është si vijon:

Nga 76 të prekur, 58 janë shëruar, 17 janë në kurim e sipër, një ka pësuar me fatalitet.

Asnjë koment

Comments are closed.