27-09-2021

Kujdes: Vendosni maskën, policët me rroba civile në terren!

Vazhdojnë angazhimet e zyrtarëve policorë në rroba civile, në realizim të planit operacional për zbatimin e masave ndaj pandemisë COVID-19.

Të njëjtit do të kujdesen për zbatimin dhe respektimin e masave, përfshirë përdorimin e maskave nga ana e qytetarëve, respektimin e masës për vetë-izolimi të personave që nënshkruajn deklaratën nën betim për vetë-izolim si dhe do të jenë prezent në ambiente më shumë të frekuentuara.

Asnjë koment

Comments are closed.