30-11-2020

Kuvendarëve nuk u lejohet hyrja me vetura në selinë e Kuvendit të Prizrenit

Këshilltarët e Kuvendit Komunal, sot në seancën  e jashtëzakonshme të Kuvendit Komunal rreth gjendjes në arsim janë penguar që në selinë e Kuvendit të hynë si zakonisht me veturat e tyre.

Këshilltari i Nismës, Shukri Quni e ka kritikuar këtë veprim, duke thënë se ata së paku  këtu pak kanë një privilegj.

Kjo është e drejtë e këshilltarëve.

Quni reagoi edhe për atë kur kuptoi se disave u është lejuar hyrja dhe parkimi. /GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.