23-04-2024

Ky është çifti që humbi jetën sot në komunën e Rahovecit

Sot, në moshë të shtyer, pas një aksidenti me rrymën kanë humbur jetën çifti nga fshati Pataqan, komuna e Rahovecit.

Pas rastit familjarët e të ndjerëve, njoftuan se çifti i vdekur janë Haki Zeka, 85 vjeçar dhe Zymryte Zeka e moshës 68 vjeçare.

“Me pikëllim të thellë njoftojmë familjarët, miqtë dhe të njohurit që sot, pas një aksidenti me rrymë, mbetën të vdekur familjarët tanë: Haki Zeka (85 vjeçar) dhe Zymryte Zeka (68vjeçare).
Për kohën e varrimit do ju njoftojmë me kohë!”,
thuhet në njoftim.

 

Asnjë koment

Comments are closed.