24-10-2021

Ky është numri i pacientëve me COVID-19 që po trajtohet në Spitalin e Prizrenit  

Sipas raportimeve nga klinikat Covid të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme, në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Univeristar të Kosovës janë në trajtim 545 pacientë nga Sars- Cov-2.

438 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 33 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 419 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 231 pacientë, 13  prej tyre në gjendje të rënduar

171 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 194 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 93 pacientë

Klinika Infektive II ( mjekësia sportive), 37 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 82 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 13 pacientë + 3 në Repartin Intensiv në Klinikën Infektive

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 2 paciente

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 314 pacientë

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 47 pacientë

 

Asnjë koment

Comments are closed.