18-08-2022

Lirohen nafta e benzina, publikohet tavani i çmimeve për 24 orë

Ministria e Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë ka publikuar tavanin e çmimeve të derivateve për 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit të MINT, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1. 71 centë, i benzinës 1.56 centë dhe i gasit 78 centë.

Krahasuar me dje, nafta është liruar për 1 cent e benzina për 2. Çmimi i gasit ka mbetur i pandryshuar.

Këto çmime hyjnë në fuqi sot nga ora 10:00 dhe janë të vlefshme për 24 orë.

Asnjë koment

Comments are closed.