28-09-2022

Lirohet pak benzina, këto janë çmimet e karburanteve për sot

Ministria e Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë ka njoftuar për tavanin e çmimeve për shitjen e derivateve për 24 orët e ardhshme, raporton Gazeta e Prizrenit.

Mund të jetë një imazh i teksti

Sipas vendimit të MINT, çmimi maksimal për shitjen e naftës është 1. 78 centë, për benzinë 1. 72 centë dhe për gaz 78 centë.

Krahasuar me çmimet e ditës së djeshme, benzina është liruar për 1 cent.

Këto çmime vlejnë prej orës 10:00 dhe do të jenë të valide për 24 orë.

Asnjë koment

Comments are closed.