01-12-2020

Mali i Zi miraton ligjin për simbolet kombëtare, 28 Nëntori festë

28 Nëntori – Dita e Flamurit Kombëtar- është caktuar si Dita e Festës Kombëtare të popullit shqiptar në Malin e Zi.

Qeveria e Malit të Zi ka dhënë sot pëlqimin e saj për vendimet mbi flamurin, shënimin e himnit dhe përcaktimin e Ditës së festës kombëtare të anëtarëve të popullit shqiptar, kroat dhe rom në Mal të Zi.

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi ka vendosur të përdorë flamurin kombëtar shqiptar dhe himnin “Rreth flamurit të përbashkuar”.

Asnjë koment

Comments are closed.