28-03-2023

Malisheva dhe Drita luajtën baras

Malisheva dhe Drita kanë luajtur baraz në Malishevë. 

Ndeshje është zhvilluar në kuadër të Javës së njëzet e gjashtë të Superligës së Kosovës.

Prishtina gjendet në pozitën e katërt në tabelë me tridhjetë e pesë pikë, Drenica në vendin e dhjetë me njëzet e tri pikë, Drita mbetet në pozitën e parë me pesëdhjetë e dy pikë dhe Malisheva në pozitën e shtatë me njëzet e nëntë pikë.

Asnjë koment

Comments are closed.