03-10-2022

Malisheva fillon vaksinimin e kafshëve të imëta

Në territorin e Komunës së Malishevës ka filluar vaksinimi i kafshëve të imëta, përkatësisht i deleve, qengjave, dhive dhe kecave. Kjo fushatë e vaksinimit është duke u bërë në bashkëpunim të ngushtë në mes të Komunës së Malishevës dhe Agjencionit të Veterinës dhe Ushqimit.

Në këtë fushatë të avksinimit të kafëshve të imëta përfshihen rreth 20 mijë krerë dele, qengja, dhi dhe keca, ndërsa projekti i vaksinimit i kushton buxhetit komunal rreth 15 mijë euro.

Asnjë koment

Comments are closed.