01-03-2021

Malisheva me122 raste aktive me COVID-19

“Gjendja e përgjithshme me COVID-19 në Komunën e Malishevës është kjo: Nga data 14 mars 2020, kur është regjistruar rasti i parë, e deri më sot, me COVID-19 janë regjistruar 712 raste, prej tyre 547 janë shëruar, 43 kanë vdekur dhe aktiv me COVID-19 janë edhe 122 persona”, thuhet në njoftimin për media.

Asnjë koment

Comments are closed.