08-12-2023

Mbërrin bora e parë në Kosovë (Foto)

Ka rënë bora e parë në Kosovë për këtë sezon, pasi reshjet ndodhen në bjeshkët Ishtedimit, afër kufirit me Malin e Zi.

“Fjollat e para të borës në Kosovë, në bjeshkën e Ishtedimit shumë afër kufirit me Malin e Zi sot në mëngjes”, thuhet në njoftimin e Meteo Ballkan, percjell “Gazeta e Prizrenit”.

Në vazhdim fotografi të realizuara nga Egzon Gashi:

Mund të jetë një imazh i natyra

 

Mund të jetë një imazh i pemë dhe natyra

Asnjë koment

Comments are closed.