30-05-2024

Mbi 1. 400 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1. 406 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë, gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 22 aksidente me të lënduar dhe 23 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar edhe shtatë persona dhe shtatë janë dërguar në mbajtje.

statistikat

Asnjë koment

Comments are closed.