16-01-2021

Mbi 100 të moshuar në Kosovë pa përkujdesje familjare

Në këtë publikim janë të vendosura edhe statistikat edhe për personat e moshuar që s’kanë përkujdesje familjare.

111 persona të moshuar që s’kanë përkujdesje familjare qëndrojnë në Shtëpijat e Pleqëve.

Në Shtëpinë e Pleqëve në Prishtinë qëndrojnë 69 persona,  në Gurakoc 18, Skenderaj 16 dhe Graçanicë 8. /Indeksonline/

 

Asnjë koment

Comments are closed.