26-10-2021

Me këtë datë pritet të merret vendimi për hapjen e sallave të dasmave dhe pishinave

Kryetari i Odës së Hotelierisë dhe Turizmit (OHT), Hysen Sogojeva, drejtori ekzekutiv Visar Demolli, drejtori i estradës Afrim Muqiqi, drejtori i sallave të dasmave, Driton Hoti dhe anëtari i kryesisë Hamdi Bytyqi sot janë takuar me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia për të diskutuar për lehtësimin e masave në sektorët që i përfshin OHT-ja, shkruan Indeksnline.

Sipas tyre, ky vendim pritet të kumtohet më 26 maj.

“Përfaqësuesit tanë dolën nga takimi me shumë besim dhe shumë shpresë që muaji Qershor do të na vijë me të gjitha kërkesat tona të aprovuara, në mënyrë që sa më parë të fillojë sezona edhe për ne!”, thuhet në një njoftim.

 

Asnjë koment

Comments are closed.