17-04-2024

Memli Krasniqi edhe zyrtarisht e nominon Bedri Hamzën si kandidat për kryeministër nga PDK

Memli Krasniqi edhe zyrtarisht e ka nominuar Bedri Hamzën si kandidat për kryeministër.

“Sot, kam nominuar Bedri Hamzën si kandidat të Partisë Demokratike të Kosovës për Kryeministër të vendit tonë. Si një personalitet i dëshmuar, Bedriu është përgjigjja jonë ndaj thirrjeve të qytetarëve për jetë, mirëqenie dhe të ardhme më të mirë e më te sigurt!

Të priftë e mbara, Kryeministër” shkruan Memli Krasniqi në njoftim./IO

Asnjë koment

Comments are closed.