21-04-2024

Ministri Aliu: Kemi zëvendësuar shenjat serbe në qirilicë me ato konform ligjeve të Kosovës

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka bëre të ditur se kanë larguar të gjitha shenjat serbe të komunikacionit në qirilicë, duke i zëvendësuar ato më shenja zyrtare dhe konfrm ligjeve të Kosovës.

Postimi i plotë:

Si MMPHI kemi marrë përsipër që në veri dhe në tërë territorin e Kosovës, të largojmë të gjitha shenjat serbe të komunikacionit që janë në qirilicë, duke zëvendësuar me shenjat zyrtare të vendbanimeve konform ligjeve të Kosovës.

Do të vazhdojmë edhe ditëve në vijim deri në zëvendësimin e të gjitha shenjave.

Mund të jetë një imazh i 1 person, rrugë dhe teksti

Asnjë koment

Comments are closed.