26-10-2021

Ministria aprovon kërkesën që kafiteritë të punojnë deri në ora 00:00

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka aprovuar kërkesën e Asocicaionit të Komunave të Kosovës për heqjen e orës policore, si dhe zgjatjen e orarit të punës së gastronomisë.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka aprovuar kërkesën e Asocicaionit të Komunave të Kosovës për heqjen e orës policore, si dhe zgjatjen e orarit të punës së gastronomisë.

Lokaleve pritet që t’u lejohet puna deri në ora 00:00, shkruan Reporteri.net.

Kjo u bë e ditur përmes një postimi në faqen zyrtare të AKK-së.

“Tek lirimi i masave, pas konsultimeve me kryetarët e komunave, brenda kësaj jave do të vlerësohet situata dhe pritet të hiqet ora policore dhe nga mesi i qershorit do të lehtësohen edhe masat lidhur me ahengjet. Pritet që lokalet të lejohen të punojnë deri në ora 12 e natës ndërsa organizimi

Asnjë koment

Comments are closed.