28-03-2023

Miratohet taksa vjetore për vitin 2023 e Fondit të Kursimeve Pensionale

Kuvendi i Kosovës është mbledhur për ta mbajtur vazhdimin e seancës plenare ku po shqyrtohen disa pika të papërfunduara.

Me këtë rast, kuvendi ka miratuar taksën vjetore për vitin 2023 e Fondit të Kursimeve Pensionale.

“Miratohet taksa investuese prej 0.32 për qind dhe taksa operacionale prej 0.05 për qind për vitin 2023 e Fondit të Kursimeve Pensionale”, ka bërë të ditur kryetari i Kuvendit Glauk Konjufca.

Asnjë koment

Comments are closed.