31-05-2020

Moti me shi zbeh atmosferën për shënimin e “Karabashit” në Prizren

Në Prizren, sot shënohet festa tradicionale e njohur si “Dita e Karabashit”, që kremtohet në kuadër të Shën Gjergjit.

Për dallim nga viti i kaluar dhe vitet tjera, koha me shiu kësaj radhe e ka zbehur atmosferën që zakonisht krijohet në këtë qytet, në pjesën afër Pakut dhe qendrës spitalore, shkruan “GazetaePrizrenit.net”.

Siç duket edhe në fotot e portalit, sot ka pak njerëz e lëvizje, si dhe pak shitës.

Në disa nga fotot e vitit të kaluar shihet atmosfera atëherë dhe kjo sivjet./GazetaePrizrenit.net/

Lexo edhe:

Në Prizren sot shënohet “Dita e Karabashit”

 

Asnjë koment

Comments are closed.