14-07-2024

Nafta pak më shtrenjtë se dje, ja çmimet e sotme të derivateve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar për çmimin e sotëm të derivateve.

Sipas njoftimit del se nafta sot është 1.58 euro, apo një cent më shtrenjtë se dje.

Ministria bën të ditur se bënzina sot është 1.34 euro, ndërkaq gasi 75 cent, çmime këto të njëjta me ato të ditës së djeshme.

Asnjë koment

Comments are closed.