08-08-2022

Nafta sot kushton më lirë, këto janë çmimet e derivateve sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

“Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.83  €  për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.76  € për litër;

Lexo edhe :

Kritika rreth gjendjes në arsimin e Prizrenit

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78  €  për litër”.

Çmimet e lartcekura vlejnë për datën 02-03/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 48 orë nga data dhe ora e publikimit.

Asnjë koment

Comments are closed.