04-10-2023

Në fshatra të Hasit shpërthen një zjarr

Një zjarr ka shpërthyer në mes të fshatrave Rogovë e Ramajë të Hasit, raporton Gazeta e Prizrenit.

Në foton e dërguar nga lexues të portalit, thuhet se përmasat e zharrit janë bukur të mëdha dhe se flaka po përhapet.

Asnjë koment

Comments are closed.