17-06-2024

Në orën 01:58, Kuvendi miraton buxhetin e vitit 2020

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar buxhetin e viti 2020, pas një seance maratonike disa orësh.

Fillimisht u miratuan amandamentet prej 1 deri 12 në ligj të cilat morrën 62 vota  dhe 1 votë kundër
Katër amandamente janë tërhequr.

Në tërsi buxheti është miratuar me 63 vota.
Seanca e filluar në orën 15:00 përfundoi pas mesnatës, kur deputetët e Kuvendit të Kosovës miratuan buxhetin e 2020.
Buxheti i këtij viti është 2 miliardë e 357 milionë euro.

Në lexim të parë, ky projektligj u miratua me 63 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Asnjë koment

Comments are closed.