28-07-2021

Në Prizren transmetohet Marshi i UÇK-së

Është paralajmëruar se sonte duke filluar nga ora 21:00, do të protestohet kundër deklaratave të Shkëlzen Gashit, që në shenjë pakënaqësie, do të lëshohet Marshi i UÇK-së.

Protesta e paralajmëruar sonte nga ora 21:00, kundër deklaratave të Shkëlzen Gashit tashmë vetëm ka nisur në disa vende.

Në Prizren, saktësisht në monitorët e ‘Abi Çarshia’, tashmë është lëshuar marshi i UÇK-së, i kënduar nga Arif Vladi.

Vlen të theksohet se gjatë ditës së djeshme pas deklaratave skandaloze nga këshilltari të kryeministrit në detyrë, tashmë të shkarkuar, se pjesëtarë të UÇK’së kanë kryer krime.

Është bërë thirrje që nga ballkonet e shtëpive dhe banesave të lëshohet marshi i UÇK-së.

Asnjë koment

Comments are closed.