20-04-2024

Në Rahovec po vazhdon shenjëzimi i rrugëve

Punimet për realizimin e projektit të shenjëzimit horizontal të rrugëve në Rahovec janë duke shkuar sipas planit. Gjatë ditëve në vazhdim, mbrëmjeve, do të fillojë piketimi dhe vendosja e vijave gjatësore në rrugët kryesore.

Drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike, Perparim Krasniqi, thotë se për arsye të komunikacionit të dendur gjatë ditës, shenjëzimi po bëhet gjatë mbrëmjes.

do të vendosen në rrugën “Ibrahim Rugova” afër objekteve shkollore, në afërsi të shkollës “Isa Boletini”, si dhe në rrugën Rahovec-Drenoc, ka sqaruar Krasniqi./k.net

Asnjë koment

Comments are closed.