17-04-2024

Nga sot fillon matja e emetimit të gazrave të automjeteve

Ministria e Infastrukturës dhe Transportit ka njoftuar se nga sot fillon implementimi i matjes së emetimit të gazrave të automjeteve.

“Është shumë e rëndësishme që qytetarët të jenë të informuar për rëndësinë e këtij procesi që buron nga Udhëzimi Administrativ”, shkruan në njoftimin e ministrisë.

 

Asnjë koment

Comments are closed.