02-12-2020

Ngjarjet e paralajmëruara për sot në rajonin e Prizrenit

Ora 10:00
Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit Blerim Kuçi realizon vizitë fushore në Rahovec ku do te pritet nga Kryetari i Komunës Smajl Latifi me e cilin do të diskutoj për zyrtarizimin e memorandumit për financimin e projektit të rregullimit të shtratit të lumit nga Hoça e Madhe deri në Krushë të Madhe dhe prezantimi i konkursit për Dizajnimin e Sheshit Qendror të Rahovecit.

Ora 11:00
Ministri i Kuçi dhe Kryetari i Komunës se Rahovecit, Smajl Latifi vizitojnë lokacionin ku planifikohet të ndërtohet sheshi. (Parku i Qytetit në Rahovec)

Ora 11:30
Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit Blerim Kuçi vizitojnë biznesin “Osa termosistem. (Rahovec) /GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.