02-10-2022

Ngjarjet e planifikuara për ditën e sotme në rajonin e Prizrenit

-Mbahet manifestimi qendror me rastin e shënimit të 16 Qershorit – Ditës së Çlirimit dhe Ditës së Dëshmorëve të Komunës së Malishevës (Shtëpia e kulturës “Tahir Sinani” në Malishevë, ora 14:00)

-Mbahet Akademi mirënjohjeje në 40-vjetorin e bashkimit politik të organizatave patriotike – krijimi i LPK-së (Pallati i Kulturës “Xhemajl Berisha” në Prizren, ora 18:00). / Gazeta e Prizrenit

Lexo edhe:

A ka deklarata të rrejshme nga aplikantët për drejtorë e zv/drejtorë shkollash në Prizren?

Asnjë koment

Comments are closed.