16-07-2024

Nis pagesa në Autostradën Thumanë-Kashar, nuk është 2.10 euro?

Sot është hapur sipas kushteve të koncensionarit autostrada e re Thumanë Kashar e cila është me pagesë për cilindo që zgjedh të kalojë në këtë rrugë.

Qytetarët të cilët e kanë përshkruar këtë rrugë kanë shprehur pakënaqësi të mëdha sa i përket dhe tarifës që duhet të paguajnë.

Sot tarifa 270 lekë (2.69 centë) për të kaluar në autostradë, tarifë që dyfishohet për ato që do të duhet të rikthehen edhe një herë në Tiranë.

Kjo është një tarifë që shumë e lartë krahasuar me të ardhurat dhe çmimin e lartë të karburantit.

Asnjë koment

Comments are closed.