03-12-2022

Nis testi i arritshmërisë për klasat e nënta

Mbi 24 mijë nxënës të klasave të nënta sot po iu nënshtrohen pjesës së parë të testit të arritshmërisë, i organizuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, i cili ka për qëllim të bëjë orientimin e nxënësve për regjistrimin në shkollat e mesme të larta.

Procesi ka filluar në orën 10:00, ku nxënësit do t’i kenë 2 orë në dispozicion për tu përgjigjur në pyetjet e parashtruara. /ksp

Asnjë koment

Comments are closed.