16-07-2024

Nisi edicioni i dytë i ‘Prizren Rock & Blues Feetival’

Mbrëmjen e së enjtes në Prizren nisi edicioni i dytë i Festivalit ‘Rock & Blues’, i cili do të zgjasë tri net, apo deri me 6 korrik, raporton Gazeta e Prizrenit.

Gjatë këtyre mbrëmjeve, pos artistëve vendor, do të performojnë edhe ata nga vende të ndryshme të Evropës.

Në program do të paraqiten: Frank Gambale, Dirty Loops, Metal de Facto, Vlatko Stefanovski, Maya Band, Prizren Int Band, Bon Jovi Experience, Benoit Martiny, 403, Bojken Lako, Henry Ojutkangas dhe Sokol Kec.

Asnjë koment

Comments are closed.